SuzanneEquilog is in 2014 opgericht door Suzanne Pen. Het begon met de ontwikkeling van het online logboek voor paarden. Begin 2015 is de webshop met hartslagmeters daar bij gekomen. Equilog is nog steeds volop in ontwikkeling, maar wordt al door vele ruiters gebruikt. Onder andere door de KNHS perspectievengroep Endurance (Audevard Next Endurance Generation).

De missie van Equilog is bij te dragen aan een lange, succesvolle en gezonde carriere van sportpaarden door hun ruiters te helpen optimaal te trainen. Het bewustzijn en de inzichten door het bijhouden van een logboek en het trainen met een hartslagmeter helpen daarbij.

Over Suzanne:

In een gezin van dierenartsen en paardenliefhebbers kwam ik aanraking met alle kanten van de paardensport. Na dressuur en voltigeren, ben ik verslingerd geraakt aan de endurancesport. Daarin heb ik verschillende paarden opgeleid tot internationaal niveau wat resulteerde in zilver op het NK en deelname aan het EK in 2011. Na mijn studie biochemie werkte ik enkele jaren bij een start-up waar ik ervaring opdeed in software-ontwikkeling. Nu komen paarden en software bij elkaar in Equilog waarmee ik ruiters wil helpen nog beter te trainen!
Daarnaast geef ik les in endurance, dressuur voor buitenrijden en conditietraining. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Wij beantwoorden uw bericht vandaag of morgen. U geeft ons toestemming uw gegevens te gebruiken om u te antwoorden volgens ons privacy beleid (zie footer).

0

Vul een zoekwoord in en klik op enter.

De waardering van www.equilog.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 130 reviews.