Hoe deel ik gegevens van mijn paard in de Equilog App?

 In

Door gegevens van een paard te delen, geef je een andere gebruiker toegang tot het trainingsoverzicht (de kalender) van je paard. Zo kan je instructeur bijvoorbeeld meekijken of kan je bijrijder ook trainingen toevoegen. Jij bepaalt of iemand alleen kan bekijken of ook zelf trainingen kan toevoegen, bewerken en verwijderen.

De gegevens worden alleen zichtbaar voor de gebruiker waarmee je deelt, niet voor andere Equilog gebruikers.

Om gegevens van je paard te kunnen delen, heb je een Premium account nodig. De persoon waarmee je wilt delen, kan een gratis of Premium account hebben.

Om een paard te delen, klik je rechtsboven je kalender op het tandwiel naast de naam van je paard.

logboek trainen paard

In het overzicht van paarden, klik je op het icoon voor delen naast de naam van het paard waarvan je gegevens wilt delen.

logboek training paard

Voer het email adres in van de gebruiker waarmee je wilt delen en klik op ‘Deel’. De gebruiker moet een account hebben bij Equilog met dit email adres.

DelenC

Vervolgens kun je kiezen of deze persoon alleen mag lezen of ook mag bewerken. In het geval van bewerken, kunnen ook trainingen verwijderd worden! Je kunt delen altijd stoppen door op Stop te klikken.

Delen vierde stap

De gebruiker waarmee je wilt delen, krijgt nu een email om het delen te accepteren of af te wijzen. Als hij/zij accepteert, staat het paard voortaan in het lijstje van paarden rechtsboven de kalender. Wanneer deze gebruiker mag bewerken, zullen trainingen die hij/zij toevoegt ook in jouw account zichtbaar zijn.

Delen laatste stap

 

 

 

 

Recente berichten
Neem contact op

Wij beantwoorden uw bericht vandaag of morgen. U geeft ons toestemming uw gegevens te gebruiken om u te antwoorden volgens ons privacy beleid (zie footer).

0

Vul een zoekwoord in en klik op enter.

De waardering van www.equilog.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 139 reviews.