Polar Equine Healthcheck: Hartslagmeter PaardDoe mee met de Equilog Challenge! De winnaars verdienen een taart en we verloten een Polar Equine Healthcheck onder alle deelnemers. Deelname is gratis!

Rijd zo veel mogelijk met je Polar hartslagmeter en laat ons weten hoeveel kilometers en uren je gemaakt hebt. Er zijn twee winnaars: die met de meeste uren en met de meeste kilometers. Alleen paardrijden telt 🙂

Opgeven
Geef je op door te reageren op het bericht op Facebook.

Uitslag doorgeven
Aan het eind kun je ons via Facebook laten weten hoeveel je gereden hebt. Aan de winnaars vragen we een bewijsje via een screenshot van Polar Flow of Equilog.

Hartslagmeter
Heb je geen hartslagmeter? Geen probleem: met de elektroden met H7 zender en je telefoon kun je al meedoen.

Hoe weet je het aantal uren en kilometers?
Gebruik altijd het sportprofiel Paardrijden op je horloge of Polar Beat. Als je Equilog gebruikt, maakt het niet uit welke discipline je rijdt.
Ga naar flow.polar.com, klik bovenaan op Voortgang en net daaronder op Trainingsrapport. Kies aan de rechterkant Aangepaste periode en vul links de juiste periode in. Kies links als sportprofiel Paardrijden. Je ziet nu midden in het scherm het totaal aan uren en kilometers. Maak meteen even een screenshot om naar ons te sturen.

In Equilog kun je gewoon een screenshot van de kalender sturen.

Hoe weet je of je gewonnen hebt?
We rekenen zo snel mogelijk de winnaars uit en verloten we de Healthcheck onder alle deelnemers die hun resultaat hebben ingestuurd, ook de winnaars maken kans. De prijzen worden gratis opgestuurd.
Je kunt maar één keer een taart winnen. Als je de meeste kilometers en uren hebt, gaat de tweede taart naar de deelnemer met het één na hoogste aantal uren.

Neem contact op

Wij beantwoorden uw bericht vandaag of morgen. U geeft ons toestemming uw gegevens te gebruiken om u te antwoorden volgens ons privacy beleid (zie footer).

0

Vul een zoekwoord in en klik op enter.

De waardering van www.equilog.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 141 reviews.