Apps: Equilog en Polar

Met de gratis apps van Equilog of Polar koppel je de zender van je hartslagmeter gemakkelijk aan je telefoon en zie je de hartslag tijdens en na het rijden.

Equilog is specifiek voor paarden en ideaal als je de hartslag op wilt slaan in het trainingslogboek van je paard. Hij is er op dit moment alleen voor Android en je kunt hem hier downloaden.

Wil je de hartslag uitgebreid kunnen analyseren of heb je een iPhone? Gebruik dan Polar Beat. Je kunt Polar Beat gratis downloaden voor iPhone en Android. Polar hartslagmeters zijn compatibel met apparaten die Bluetooth 4.0 of hoger hebben.

Tenslotte is er nog Polar Flow. Dit is zowel een mobiele app als online applicatie en ook volledig gratis. Flow is bedoeld om achteraf de gegevens te analyseren. De gegevens stuur je naar Polar Flow vanuit je horloge of vanuit Polar Beat. Er is geen koppeling tussen Equilog en Polar Flow. Polar Flow is compatibel met iOs 7 of hoger en Android 4.3 of hoger.

Equilog en Polar Beat voor paard en ruiter

Polar BeatWil je tijdens het rijden óók je eigen hartslag meten? Dan heb je een smart phone nodig. Je kunt namelijk niet tegelijk de hartslag van je paard en jezelf aflezen op het horloge. Een van beide zie je op je horloge en de ander op je telefoon in Equilog of Polar Beat.

Polar Flow

Polar Equine V800 FlowPolar Flow is de gratis mobiele app én online software om je activiteits- en trainingsgegevens te analyseren. Je kunt de hartslaggegevens naar Polar Flow sturen vanaf je Polar horloge met Bluetooth of vanuit Polar Beat. Bekijk alle mogelijkheden op de Polar Flow website.

Polar Flow werkt samen met alle Polar sporthorloges op deze website.

Neem contact op

Wij beantwoorden uw bericht vandaag of morgen. U geeft ons toestemming uw gegevens te gebruiken om u te antwoorden volgens ons privacy beleid (zie footer).

0

Vul een zoekwoord in en klik op enter.

De waardering van www.equilog.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 139 reviews.